contact old
  • Manicure
  • Pedicure
  • Wenkbrauwen en wimpers
Schoonheidsbehandelingen met liefde voor uw welzijn

Professionele schoonheidsspecialiste met nagelstudio in Tongeren

Verzorgde nagels maken meteen een verzorgde indruk. Ook kan het geen kwaad om uw nagels en handen af en toe eens goed te laten verzorgen. Ze krijgen dagelijks immers heel wat te verduren. Laat ze daarom door een professionele nagelstudio onder handen nemen. Schoonheidsspecialiste Ann Schoenmakers helpt u niet alleen aan prachtige nagels, maar biedt ook allerlei schoonheidsbehandelingen. Contacteer haar nagelstudio in Tongeren via telefoon, e-mail of Facebook.

Manicure

Onze manicures zijn een ware verwennerij voor uw handen. Laat uw nagels inkleuren met de producten van het merk Gelish. Deze producten zijn gemakkelijk aan te brengen en bladderen niet gauw af. Zo geniet u lekker lang van schitterende nagels.

Pedicure

Ook voor pedicures kunt u bij Ann Schoenmakers terecht. Geniet van een grondige en ontspannende wellnessbehandeling voor uw voeten of maak een afspraak voor een professioneel uitgevoerde medische pedicure.

Wenkbrauwen en wimpers

Laat uw wenkbrauwen en wimpers nauwkeurig verzorgen door een échte specialist. Ann Schoenmakers epileert wenkbrauwen en wimpers, en kan ze tevens (bij)kleuren voor een elegantere look.

Contacteer Ann Schoenmakers voor een professionele schoonheidsbeurt

Neem contact op met het schoonheidsinstituut en de nagelstudio van Ann Schoenmakers in Tongeren. Dat kan via telefoon, e-mail of Facebook. Bent u slecht te been? Ann Schoenmakers komt zonder probleem bij u thuis.

Contacteer ons!
012 77 00 16