• Manicure
  • Pedicure
  • Wenkbrauwen en wimpers
Kwaliteitsvolle gezichtsverzorging

Laat uw wenkbrauwen en wimpers epileren door Ann Schoenmakers in Tongeren

Mooi verzorgde wenkbrauwen en wimpers maken gegarandeerd het verschil! Laat daarom uw wenkbrauwen epileren in Tongeren door een ervaren schoonheidsspecialiste. Aarzel niet en neem contact op voor een kwaliteitsvolle gezichtsverzorging.

Wenkbrauwen en wimpers laten verven

U kunt bij Ann Schoenmakers terecht voor een breed aanbod aan professionele schoonheidsbehandelingen. Laat bijvoorbeeld uw wenkbrauwen of wimpers verven voor een expressieve en elegante look. U kunt daarbij kiezen uit verschillende tinten. Zijn uw wenkbrauwen stilletjes aan grijs aan het worden? Dan kan een tint die aansluit bij uw natuurlijke haarkleur u al snel een paar jaartjes jonger maken!

U kunt om verschillende redenen voor een wenkbrauw- of wimperkleuring kiezen. Bent u het beu om steeds zelf uw mascara bij te werken? Laat uw wimpers dan verven en gooi uw mascara in de prullenbak!

Bij Ann Schoenmakers kunt u steevast terecht voor professionele en klantvriendelijke schoonheidsbehandelingen.

Laat uw wenkbrauwen en wimpers professioneel onder handen nemen

Laat schoonheidsspecialiste Ann Schoenmakers uw wimpers verven of wenkbrauwen epileren in Tongeren. Maak meteen een afspraak via telefoon, e-mail of Facebook, of neem contact op voor meer informatie.

Contacteer ons!
012 77 00 16